За Нас

Аргент е комуникационна група, създадена на 06 декември 1995 г. от Владимир и Йоана Деневи. Родена и утвърдена в България, от основаването си до днес, Аргент е независима и сред лидерите в бранша. Ние сме сред онези, които създадоха рекламния бизнес у нас. Наша цел е като развиваме себе си, да допринасяме и за развитието на индустрията в България.

Приемствеността в целите на компанията, мисленето и принципите, които отстояваме са на целия ни екип. Независимостта ни дава свобода: при взимането на решения; при подхода към проектите и клиентите, в създаването на собствени инструменти.

Ние вярваме, че брандовете и медийните платформи могат и да са глобални, но бизнесът и хората са винаги тясно свързани с особеностите на всеки пазар.

Нашият фокус е винаги върху нуждите на нашите клиенти, не върху корпоративни изисквания и ангажименти. За всеки наш клиент и проект ние търсим и намираме най-подходящите партньори, с които да работим, за да осигурим успеха на неговата медийна комуникация, и за постигане на неговите бизнес цели. Приели сме за наша мисия да съветваме клиентите си не как да харчат по-малко, а как да постигнат максимално добър ефект за бизнеса си с бюджета, който могат да си позволят.

Локално ние сме Аргент, а глобално – Local Planet, най-голямата верига независими медийни агенции в света. Този модел ни позволява да имаме „най-доброто от двата свята“ – възможността да управляваме и развиваме бизнеса си с бързина и гъвкавост в решенията и условията, от които се нуждаят клиентите ни, с по-голяма добавена стойност, която да ги допълва.

В същия контекст, съвместно с ClimatePartner, компания специализирана и компенсирането на въглеродния отпечатък, стартираме процеса по сертифицирането на Аргент като компания, чиято чрез своята корпоративна стратегия в тази област, се ангажира с конкретна цел за намаляване на въглеродния си отпечатък в рамките на период от 5 години и в постигането на нулев такъв в по-дългосрочен план.

Отново в партньорство с ClimatePartner, от октомври 2023 г. ние сме и първата комуникационна агенция в България, която предоставя на своите клиенти механизъм за намаляване и на пълно компенсиране на въглеродния отпечатък, свързан с тяхната медийната реклама. Кампаниите, които преминат през оценка на отпечатъка и след това той бъде компенсиран, се сертифицират като климатично неутрални.

Стойността за нас е комбинация от качество, цена и гъвкавост, които отговарят най-точно на нуждите на бизнеса на нашите клиенти.